Ansökan om personligt medlemskap

Ansöker du om - och beviljas medlemskap inom två månader efter att du avslutat din hudterapeututbildning på en SHR-godkänd utbildning, bjuder vi dig på ett års medlemskap!

Det är endast som medlem i SHR som du blir Auktoriserad hudterapeut.

Ansökan görs på ansökningsformulär som hämtas genom att klicka på länken längre ner (eller så kan du ansöka elektroniskt - se längre ner). Formuläret är i pdf-format, vilket kräver att du har programmet Acrobat Reader installerat i din dator. Har du inte det, hämtar du det gratis genom att klicka på länken längre ner.

Formuläret skriver du ut på din skrivare, fyller i och skickar in till SHR tillsammans med kopia av avgångsbetyget från hudterapeututbildningen, samt eventuella andra handlingar man vill åberopa. Det är viktigt att alla sidor av betyget är med (om det är flersidigt). Behandlingstiden är en till två veckor. Adressen till SHR finns på formuläret.

Vill du hellre ansöka elektroniskt så gör du detta här >>>

Tänk på att du måste ha ditt betyg (eller motsvarande) inskannat/avfotograferat och lagrat på din dator, eftersom detta ska bifogas/laddas upp i formuläret. Har du gått en SHR godkänd utbildning räcker det om du laddar upp ett intyg från utbildningen.

Har du inte en utbildning som är godkänd av SHR kan du göra en validering för att bli medlem. Valideringen leder till gesällbrev i yrket. Kontakta oss på kansli@shr.nu för mer information.

Observera! Har du tidigare varit medlem i SHR behöver du inte ansöka på nytt. Kontakta kansliet kansli@shr.nu så hjälper vi dig att återuppta ditt medlemskap.

Medlemsavgifter 2019

Personlig medlem: Egen företagare (oavsett bolagsform): 2250 kr
Personlig medlem: Övriga 990 kr
Pensionär (65 år eller äldre); 600 kr

Samtliga avgifter avser kalenderår.

Ansök elektroniskt

Hämta ansökningsformulär

Hämta Acrobat Reader

Hur vi hanterar dina kontaktuppgifter

När man ansöker om medlemskap så delger man SHR sina kontaktuppgifter och dessa hanteras sedan av SHR i ett medlemsregister. SHR använder dessa uppgifter på följande sätt:
    •    Marknadsföra din salong på SHR:s hemsida
    •    Medlemsmatrikel på SHR:s medlemssidor, interna hemsidan
    •    Lämnas ut till servicemedlemmar/leverantörer av hudvårdsprodukter/utrustning i marknadsföringssyfte.
Vill du inte att dina kontaktuppgifter ska användas för ovanstående syften kan du kontakta kansliet på kansli@shr.nu

Rättigheter: 
Öppet material