Felmeddelande

Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3478 av /var/www/vhosts/shr.nu/httpdocs/includes/bootstrap.inc).

Hudterapeutens Dag 27/11

SHR tycker att det är hög tid att hudterapeuterna får en egen dag, vi inför därför Hudterapeutens dag 27/11

Denna dag ska vi tillsammans med våra medlemmar, de auktoriserade hudterapeuterna uppmärksamma vårt yrke och profession.

Den 27/11 1955 bildades SHR så vi valde detta datum för vår dag. I år fyller vi dessutom 65 år så det passar extra bra att fira genom att införa denna just 2020.

På grund av pandemin så är det inte läge för sammankomster, festligheter och evenemang. Men vi hoppas ni vill uppmärksamma denna dag digitalt tillsammans med oss!

Följ taggen #hudterapeutensdag och gärna #auktoriseradhudterapeut så hänger du med på vad hudterapeuterna delar. Du kommer lära dig mer om yrket och varför du som konsument ska välja en auktoriserad hudterapeut. Gilla gärna och dela vidare!

Just i år sammanfaller dagen med Black Friday, en del hudterapeuter kommer ha kampanjer på salongen och andra kommer uppmärksamma vår dag på andra sätt.

Auktoriserade hudterapeuter står för kunskap, kvalitet och trygghet, vi vill att konsumenten ska vara väl medveten om fördelarna med att besöka just våra medlemmar. Det är bara SHR-medlemmar som får använda yrkestiteln auktoriserad hudterapeut. Sök efter din hudterapeut eller salong på shr.nu för att försäkra dig om att din behandling utförs av en gediget utbildad terapeut för bästa resultat och säkerhet.

Vi tror att Hudterapeuten dag blir ytterligare ett sätt att sprida denna kunskap och öka tryggheten och seriositeten i vår bransch.

Styrelsen i SHR

Rättigheter: 
Öppet material